sylwester 2018

Menu balu sylwestrowego

2018/2019

Hotel Skarpa

 

 

 

Na gorąco:

 

  

 

1. Rosół na borowikach z kołdunami

2. Kotlet Skarpa, pyry z gzikiem, buraczki zasmażane


3. Pierś z kurczęcia z suszonymi pomidorami i mozzarellę w sosie rokpol, talarki z pieca, mix sałat w sosie vinegrette


4. Staropolski żurek na domowym zakwasie z jajkiem i kiełbasą


 

 

 

Zimne przekąski:

 

 

 

Deska serów i wędlin

 

Śledź po cygańsku

 

Sałatka szwajcarska

 

Pieczeń z indyka z morelą i lubczykiem

 

Cygaretki z łososia z cytryną

 

Tymbaliki drobiowe

 

Sałatka szpinakowa z serem dojrzewającym i sosem pomarańczowym

 

Marynaty, pieczywo, dodatki

 


Do picia:

 

 

Napoje gorące – bez ograniczeń

 

Napoje zimne – bez ograniczeń

 

oraz


Stół słodki

(ciasta i owoce)

 

 

Szampan o północy


Cena 215 zł/os.


  

 

 

Wesela !!

 

Ślub

w

plenerze-

-altanie

 


 


Hotel Skarpa 2018©

Projekt i wykonanie GekoNET